Maison

Pogoni za stanovanjska drsna vrata

Ditec ION je nova serija elektromehanskih pogonov za drsna vrata, zasnovana za kakovost, trdnost, zanesljivost in trajnost. Enostavna montaža in vzdrževanje. Na voljo v dveh izvedbah motorjev, za 400 kg ali 600 kg težka vrata. Skupaj z večnamensko nadzorno ploščo.

INTELIGENTEN
Ditec ION s samodejnim učenjem.  Samodejno zabeleži vse položaje zaustavljanja v dveh operacijah in se sam prilagodi različnim vrstam montaže.

24 V VIRTUALNI ČITALNIK
Za stalen elektronski nadzor
udarcev in takojšnje odkrivanje ovir skrbi elektromehanski pogon, ki ustavi gibanje vrat ali pa jih dvigne, če je tako nastavljen. Opcijsko z magnetnimi končnimi stikali. V primeru izpada elektrike se nadzorna plošča samodejno preklopi na vgrajene baterije, ki zagotavljajo normalno delovanje sistema (opcija).

VSESTRANSKI
Preko nadzorne plošče je možno ves čas natančno upravljati položaj in hitrost, pospešek in pojemek, čas začetka, pot upočasnjevanja in hitrost približevanja končnim položajem med odpiranjem in zapiranjem.

Prospekt: Ditec ION – SLO

Prospekt: Ditec NeoS – SLO

tiha, elegantna in vsestranska avtomatika

Ditec NeoS avtomatika je namenjena stanovanjski, komercialni in industrijski uporabi. Zasnovana je za intenzivno uporabo v zahtevnih pogojih.
Hitra montaža in enostavno vzdrževanje, na voljo za vrata težka 300 kg, 400 kg, 600 kg in 1000 kg. Opremljena z nadzorno ploščo in zaslonom. Na voljo v dveh izvedbah: Ditec NeoS in Ditec NeoS+.

Popoln produkt

ZA MIREN SPANEC čvrst, trpežen, trajen

  • ulitek iz aluminija zagotavlja popolno stabilnost
  • posebna mast zagotavlja da je mehanizem ves čas ustrezno podmazan
  • temperaturni senzor natančno uravnava delovanje motorja tudi v primeru mraza, ledu in snega (NIO – No Ice Option).

MONTAŽA IN NASTAVITEV hitro do obratovanja

  • jeklene plošče različnih debelin in oblik omogočajo montažo v različnih okoliščinah. Nivelirni vijaki omogočajo milimetrsko natančne nastavitve.
  • stopnja zaščite IP 24 D preprečuje stik z elementi pod napetostjo
  • postopek učenja olajšajo zaslon, gumbi za navigacijo in poseben daljinski upravljalnik. Vgradnja motorja v samo dveh korakih
  • obstajajo tri prednastavitve za stanovanjsko in blokovsko uporabo. To pa še ni vse: prenosni pomnilnik omogoča shranjevanje in kopiranje delovnih nastavitev v drugo napravo
  • Na razplago dve frekvenci: 433 MHz and 868 MHz

EDINSTVENE LASTNOSTI:

  • Ditec NeoS+ ponuja napredno nadzorno ploščo za natančne nastavitve in terminale za priročno ožičenje
  • Preverite status delovanja naprave! Z LED-diodami enostavno spremljajte delovanje naprave, ne da bi za to odpirali ASA pokrov.