Maison

Dvižna zložljiva vrata

TRAFFIC C – dvižna vrata z zložljivimi moduli

DITEC dvižna vrata z zložljivimi moduli delujejo glede na velikost odprtine hitreje kot sekcijska vrata. Tako še bolje preprečujejo vdor prahu in vročega ali hladnega zraka.

Posledično so tipični uporabniki teh vrat skladišča z živili, proizvodni in kemični obrati, skladišča z visokimi regali in logistični centri.

Skupne značilnosti vrat so zanesljivo obratovanje, možnosti delovanja z različnimi senzorji, zrele varnostne rešitve in estetski videz. Dobavljive so v različnih verzijah za različne potrebe kupcev.

Enostavna montaža. Standardno so opremljena z okni, po želji pa tudi s prozornimi moduli ali v celoti prozorna.

Na voljo je široka izbira dodatkov.

Vrata TRAFFIC C so priporočljiva za večje odprtine do 11 m. Med odpiranjem se moduli s pomočjo trakov varno sploščijo tako, da se ne zmečkajo. S tem je zagotovljena trajna estetika in zanseljivost. Dobra toplotna in zvočna izolacija ter vodoravni ojačitveni profili pa povečajo trdnost vrat in odpornost na veter. Pomembna lastnost je tudi, da po namestitvi vrat nad preklado odprtina ne izgubi svojih dimenzij. Sistem odpiranja lahko upravljate na različne načine: z indukcijsko zanko, radarskim ali infrardečim senzorjem, radijskim daljinskim upravljalnikom, pritiskom na tipko ali poteznim stikalom.

  • sestavljen iz močnih, zanesljivih in lahkih modulov je idealna rešitev za srednje in velike vhode
  • široka izbira varnostnih elementov
  • prilagodljiva zasnova zaradi fleksibilnih modulov
  • hitra in enostavna montaža
  • visoka varnost in zanesljivost
  • infrardeče fotocelice vgrajene v posebno pocinkano ohišje
  • osnovni moduli iz posebnega poliestra se lahko zamenjajo s prozornimi PVC moduli