Maison

DODATNA OPREMA

ENTREMATIC ZEN: ODDAJNIK, PRIMEREN ZA VSE

Entrematic ZEN je nova linija 2- in 4-kanalnih daljinskih upravljalnikov.

Na voljo so v različnih barvah in dveh frekvencah 433,92 MHz in 868,35 MHz.

Vsak oddajnik je primeren za prenašanje različnih protokolov: Entrematic spremenljiva koda, fiksna koda, Dip stikalo in novi AES 128-bitni šifrirani protokol in zaščiteni protokol. Zagotovljena je združljivost z obstoječimi sprejemniki in napravami Ditec Entrematic.

Daljinski upravljalnik se lahko nastavi na običajen način s prevzemom iz sprejemnika ali s kopiranjem vnaprej programiranega oddajnika. Na voljo so tudi druge možnosti, zahvaljujoč programski enoti ZENPAD in programski opremi ZEN MANAGER.

Popolna zaščita

Oddajniki so pripravljeni za prenos 128-bitnega šifriranega signala AES, ki je primeren za varovanje in ga ni mogoče kopirati.

Tehnične lastnosti

 • Radijski oddajniki z 2- ali 4- kanali
 • Barvne kombinacije: črna, bela, modra, zelena, rdeča, rumena, črna s kromiranim vložkom in temno siva s kromiranim vložkom
 • Deluje v dveh vrekvencah: 433,92 MHz ali 868,35 MHz.
 • Spremenljiva koda z več kot 4 miliijardami kombinacij
 • Različice s fiksno kodo so združljive s protokolom MM 53200 in drugimi daljinskimi upravljalniki z Dip stikali
STENSKA FOTOCELICA, DALJINSKA TIPKOVNICA, IZBIRNO STIKALO NA KLJUČ, FOTOCELICE IN VERTIKALNE MONTAŽE

t

t

Entrematic AXR7 je nadzorni sistem s transponder RFID tehnologijo, ki omogoča branje in prepoznavanje kodiranega gumba ali kartice s pomočjo bližine ali drsenja.

Sestavljen je iz ene ali dveh enot AXR7, povezanih z nadzorno enoto LAN7S, ki shranjuje kode določenih kartic ali gumbov. Kodirane informacije se spreminjajo elektromagnetno. Kartica in gumb imata trajni pomnilnik kod, zato baterije niso potrebne.

Idealno za kontrolirane vhode v podjetja, etažno lastnino ali kjer je dostop dovoljen le pooblaščenim osebam. Kode se shranijo na enostaven in preprosto razumljiv način.

Entrematic AXR7 se lahko namesti na steno ali na vertikalni podstavek AXC100 iz litega aluminija.

Daljinska digitalna tipkovnica 4-Ch za nadzor avtomatike uporablja 4 nastavljive številčne kode in ima dve možnosti napajanja: z 9 V DC baterijo ali prek 24 V DC priključka na električni nadzorni plošči.

 • Signal se prenaša na nadzorno ploščo z enim od naslednjih  radijskih protokolov Entrematic: fiksna koda, spremenljiva koda, AES-128bit šifriran način ali zaščiten način
 • Možnost konfiguracije z uporabo ZEN Pad in SW ZEN Manager
 • Različici 433,92 MHz (AXK4) in 868,35 MHz (AXK4P)
 • Osvetljena tipkovnica in vgrajena lučka za signaliziranje

AXK4 in AXK4P se lahko namesti na pokončni aluminijasti podstavek višine H=1000 mm ali na steno.
Ta oprema se ujema z drugimi dodatki, kot so: fotocelice AXP2, transponder AXR7 z nadzorom bližine itd. Vse skupaj se ujema in tvori dobro usklajeno estetsko celoto.

Izbirno stikalo na ključ: na steni (Entrematic AXK5M) in delno vgradni (Entrematic AXK5I) z evropskim cilindrom.

 • Protivlomni s kovinskim ohišjem
 • Električni kontakti mikrostikal so zaščiteni s kovino
 • Vgradna verzija je združljiva s standardnimi nastavki ø 57 mm

Izbirna stikala brez cilindra na steni (Entrematic AXK5NM) in delno vgradna (Entrematic AXK5NI).

 • Protivlomni s kovinskim ohišjem
 • Uporabno, če že imate cilinder s potrebnimi nastavitvami
 • Kompatibilen s polovičnim cilindrom tipa EURO (DIN) 30/10

Delno vgradna izbirnika AXK5I in AXK5NI je možno namestiti tudi na pokončni auminijasti podstavek višine h = 1000 mm (AXC100). Ta oprema se ujema z drugimi dodatki, kot so: fotocelice AXP2, transponder AXR7 z nadzorom bližine itd. Vse skupaj tvori dobro usklajeno estetsko celoto.

Entrematic AXP2, LIN2 in LAB4 so varnostne naprave z moduliranim infrardečim žarkom. Delujejo na dvojnem relejskem sistemu in so skladne z najstrožjimi tehničnimi standardi in predpisi. So zanesljive in enostavne za montažo. Zahvaljujoč edinstveni zasnovi se prilagajajo vsem načinom montaže:

 • Fotocelica AXP2 estetsko ustreza ostalim krmilnim napravam: stenska fotocelica z zmanjšano debelino (25 mm). Nastavljiva največ 10 m ali največ 30 m za omejitev motenj. V ABS plastični lupini.
 • Fotocelica LIN2 s 3-nivojsko orientacijsko kartico je zaradi svojih kompaktnih dimenzij še posebej primerna za navpične montaže v omejenih prehodih.
 • Fotocelica LAB4 je idealna za industrijsko uporabo. Izvedba z baterijskim oddajnikom.

Zasnovana z elegantnimi in čistimi linijami je primerna za vse vrste okvirjev, tako sodobnih kot tradicionalnih, stanovanjskih ali industrijskih. Fotocelice so samostojne, za direktno vertikalno pritrditev ali posredno z vertikalnimi nosilci s funkcionalno podlago za lažjo namestitev, kjer je to potrebno.

Vertikalni nosilec

Izdelan iz eloksiranega (za LIN2) ali litega aluminija (za AXP2). Je prava rešitev za vse avtomatske vhode, primeren za namestitev fotocelic, digitalnih izbirnikov in tipkovnic. Prefinjen dizajn je primeren za vse vrste okvirjev. Izjemno funkcionalen, lahko se preprosto in hitro namesti na tla ali stene. Posebej zasnovane podlage zanj so AXCBS in LINBS.

UTRIPAJOČA LUČ

Entrematic FL je linija utripajočih luči z vgrajeno LED tehniko. Primerno konfigurirane lahko signalilzirajo premikanje vrat ali potrebo po servisnem intervalu (z nadzorno ploščo zadnje generacije LCU ali vgrajeno v NeoS in TOP).
Na voljo v dveh različicah: eni večnapetostni z utripajočo funkcijo, ki jo je mogoče izbrati prek mostička, in različica 24 V DC. V kompletu s 5 barvami za prilagajanje obvestil (bela, modra, zelena, rumena, oranžna).
Z ustreznimi pritrdilnimi elementi jih je mogoče namestiti na steno ali na majhne stebre (7 cm).
Zahvaljujoč obliki in skromnim dimenzijam jih je mogoče prilagoditi vsem vrstam montaže.