Maison

Ditec DAB 305 avtomatski elektromehaski pogon za nihajna vrata

Režitev za izpolnitev vaših potreb

Ditec DAB 305 avtomatski elektromehanski pogon za nihajna vrata je sposoben preprosto in tiho premikati notranja ali zunanja vrata. Zaradi številnih možnih rešitev je DAB 305 idealen pogon za katerakoli nihajna vrata.

Rešitev vključuje 3 operacijske enote, vse z vnaprej sestavljenimi konfiguracijskimi karticami za zagotavljanje najboljših zmogljivosti.

MODERNA IN FUNKCIONALNA OBLIKA

Z višino zgolj 70 mm ima avtomatski pogon Ditec DAB 305 eleganten videz, ki je v popolnem sozvočju z oblikovanjem sodobnih stavb. Zasnova Ditec DAB 305 zagotavlja popolno namestitev: njegove kompaktne dimenzije so še posebej primerne za tanjše profile in malo prostora.

VSTOP BREZ OVIR

Samodejno delovanje pogonov Ditec zagotavlja neoviran dostop z enostavnim odpiranjem vrat. Sistem Ditec z načinom nizke energije (Low Energy) ustreza strogim varnostnim zahtevam javnega sektorja. Ditec DAB 305 lahko aktivirate s pritiskom na gumb, z radarskim senzorjem gibanja ali s funkcijama Pritisni & Pojdi (PUSH & GO) s Servo-assistenco.

VARNOST NA PRVEM MESTU

Sodobne zgradbe zahtevajo prilagodljive rešitve za vse potrebe, pri čemer je varnost na prvem mestu. Ditec DAB 305 je nova generacija pogonov za nihajna vrata, s posebno pozornostjo namenjeno  evakuacijskim potrebam in ukrepom za preprečevanje širjenja požara in dima.