Maison

Soft Reset Food industrijska fleksibilna vrata

Vrata Ditec Soft Reset Food so zasnovana za živilsko-predelovalno industrijo. So prava rešitev, če želite izkoristiti prednosti hitrih vrat v živilskem okolju. Vrata Ditec Soft Reset Food s hitrim in enostavnim odpiranjem omogočajo optimalen potek dela in minimalen vdor neželenih snovi v prostor.

V CELOTI PRALNA!

Zahvaljujoč zasnovi in izbiri materialov, vrata Ditec Soft Reset Food prenesejo pogosto pranje. Gladka zgornja plast vrat in pokrov s poševnim vrhom preprečujeta nabiranje vode. Dodatno se lahko spodnji rob vrat opremi z enostavnim odtočnim sistemom, ki preprečuje odtekanje vode v odprtino vrat v tleh.

OPTIMALNA HIGIENA

Visoka hitrost odpiranja do 2,3 m/s in hitro zapiranje zagotavljata, da so vrata odprta samo toliko, kolikor je potrebno. Poleg tega vrata ponujajo odlično tesnjenje pred zunanjimi vplivi in vdorom neželenih elementov.

UPORABNIKU PRIJAZNO ROKOVANJE

Kontrolna plošča iz nerjavečega jekla je s 23-mestnim LCD ekranom v dragoceno pomoč pri upravljanju vrat. Preko nje enostavno nastavljamo delovanje in planiramo vzdrževanje. Lahko dostopen ročni sistem omogoča hitro odpiranje vrat v primeru nevarnosti.